• Publicerat 29 juli, 2014
  • Skrivet av Redaktionen
  • 1 Kommentar
Foto: Jonas Gustafsson

Mjällbys backtalang Rikard Östlin hade spelat till sig en ordinarie vänsterbacksplats när olyckan var framme på torsdagsträningen efter bortamatchen mot IFK Göteborg. Östlin vred olyckligt sitt vänstra knä och fick åka till Malmö för undersökning och röntgen. När läkarna tittade på röntgenplåtarna blev det ett chockbesked för backtalangen.

– Ja, tyvärr var korsbandet av, säger en besviken Rikard Östlin till fotbolliblekinge.se.

Talangen från Karlshamn har tagit stora steg denna säsongen och belönades med en startplats, men lyckan varade inte länge då oturen grinade honom rätt i ansiktet. Nu väntar sannolikt operation även om försvarsspelaren ännu inte fått något riktigt besked av läkarna.

– Jag har inte fått någon info än, är inte riktigt säker på om det blir operation eller ej.

Östlin har nu en lång rehabperiod framför sig, men han kan alltid hitta inspiration och kraft några meter bort i omklädningsrummet där Jasmin Sudic sitter.

 

One thought on “Chockbesked för Mjällbys backtalang

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *