• Publicerat 30 juli, 2014
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Jonas Gustafsson

Mjällby AIF satsar ungt, lokalt och på sina tipselitspelare. Det är den nya strategin med Anders Linderoth vid rodret. Jörgen Martinsson berättar här om den senaste värvningen men även om det nya A-kontraktet som ska skrivas med en ny ung tipselitspelare.

– Tränarstaben med Anders Linderoth, Jonas Andersson, Patrik Rosengren och Akademichefen Stefan Ekstrand har pekat med hela handen och då är det bara att agera 

Vi är överens med Asarum och Joel Enarsson om en övergång till Mjällby AIF. Den 21-årige anfallaren som tidigare utbildats i vår tipselitverksamhet spelar för Asarum på lördag och är, om allt går som det ska, spelklar för oss på måndag. Det ska bli mycket spännande att se Joel, som kan spela på flera offensiva positioner men trivs allra bäst som 9:a, mäta sig med de allsvenska försvaren.

Dessutom kommer vi i morgon också att skriva kontrakt med Viktor Götesson som tillhört vår tipselit i några år men är fostrad i IFÖ Bromölla IF. Viktor, 19 år, är också en offensiv spelare som presterat bra i såväl vårt U-19 som U-21. Därmed kommer även Viktor att kunna göra allsvensk debut!

Nu är det ju inte jag som tar ut laget….. men jag skulle bli förvånad om MAIF-supportrarna inte kommer få möjlighet att se dessa två på plan under höstens allsvenska matcher 

Jag vill passa på att tacka både Asarums och Bromöllas ledare för bra dialog och samarbetsvilja till gagn för både spelarna, den egna klubben och Mjällby AIF!

/Jörgen Martinsson

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *