• Publicerat 30 juli, 2014
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Jonas Gustafsson

Asarums skyttekung Joel Enarsson har gjort succé med sina 12 mål i division 2. Han har varit och provtränat med superettanlaget Husqvarna FF och enligt uppgift gjort bra ifrån sig. Men det blir inte superettan för skyttekungen utan nu är det klart att det blir Allsvenskan och Mjällby AIF för den 21-årige anfallaren.

– Det ska bli riktigt roligt att komma tillbaka till Mjällby igen, säger Joel Enarsson till fotbolliblekinge.se.

Asarums superheta anfallare Joel Enarsson lämnade Mjällby AIF för 1 1/2 säsong sedan för spel i division 3 med Asarum, där öste han in mål och var i högsta grad delaktig i klubbens avancemang till division 2.

Inför årets säsongen fördes diskussioner med bland annat Ängelholms FF och Kristianstads FF, men Enarsson stannade kvar hos Asarum och har fortsatt öst in mål även i division 2.

När Anders Linderoth tog över Mjällby var han tydlig med att Joel Enarsson skulle hämtas tillbaka från Asarums IF och när nu Joel Enarsson är överens med Mjällby AIF för spel med nygamla klubben fortsätter Mjällbys strategi att värva hemvändare.

I Asarum kommer skyttekungen vara saknad, men det är inget som oroar lagets tränare.

– Det är jätteroligt för Joel, han har jobbat hårt för att komma tillbaka till Mjällby igen. Roligt för klubben och en fjäder i hatten. Klart vi kommer sakna Joel, han har gjort 12 mål i år, men nu får andra ta över och visa sina färdigheter, säger Paul Scott

Skyttekungen kommer att vara tillgänglig för spel med Asarum på lördag och gör därmed sin sista match för Asarum mot Hässleholms IF för den här gången.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *