• Publicerat 30 augusti, 2014
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Mjällby fick en drömstart i eftermiddagens möte med BK Häcken. Listerlänningarna tog tidigt ledningen genom nyförvärvet från Asarums IF, Joel Enarsson. I veckan gjorde han hattrick mot Djurgården i U21-slutspelet och idag fick han förtroende från start.

– Det känns fantastiskt, jag kan inte säga något annat. Den gick perfekt upp i första krysset så det var skönt, säger Joel Enarsson till C More.

Men trots ledningsmål och drömstart fick Mjällby nöja sig med en poäng då Rene Makondele kvitterade i andra halvleken. Men sett över 90 minuter ska Mjällby vara nöjda med en poäng.

Mjällbyforwarden Joel Enarsson som nyligen kom från div 2-laget Asarum gjorde sin andra allsvenska match och första matchen från start och sitt första mål när han elegant nickade in ett inlägg från Danny Ervik redan i den 8:e minuten.

Tränaren Anders Linderoth fick vaska om en del i den tänkta uppställningen sedan Viktor Agardius och Jasmin Sudic insjuknat. Ersättarna från start var Eric Björkander och Lukas Grill.

– Vi försökte täppa till ytorna och hade hoppats på fler kontringsmöjligheter. Men det är bara att erkänna att Häcken tog över spelet ju längre matchen led.

– Men vi ber inte om ursäkt för den här poängen. Vi ligger illa till och kämpade hårt för att få med oss en poäng hem, säger Anders Linderoth.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *