• Publicerat 31 juli, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Mjällby AIF

Mjällby AIF har gjort klart med ytterligare en Hörvikenspelare i William Leandersson. Samtidigt har klubben även fått klartecken att Daniel Ivanovski nu är spelklar till måndagens viktiga match mot GAIS.

Wille Leandersson la skorna på hyllan efter säsongen 2013 men har hållit igång flåset med Hörvikens IF i Blekingefyran. När Mjällby har kris ställer försvarsspelaren upp och kommer att spela med superettanklubben under hösten.

Strulet med att få Daniel Ivanovski spelklar är nu löst och både Leandersson och Ivanovski är nu spelklara till måndagens viktiga hemmamatch mot GAIS.
– Detta är två spelare som kommer att tillföra massor av erfarenhet och kvalité, både på och utanför planen, inför den viktiga hösten i Superettan. Vi börjar med att ta oss an GAIS nu på måndag kl. 19.30 på Strandvallen, säger Jörgen Martinsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *