• Publicerat 4 september, 2015
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Ikväll spelas det ett prestigederby mellan Asarums IF och FK Karlskrona på Asarums IP. I tabellen ligger FKK på en andraplats med 36 poäng medan hemmalaget har skrapat ihop 27 poäng. Men i det senaste derbyt var det Asarum som kunde vända hem med tre poäng från Västra Mark. Ikväll hoppas FK Karlskronas målvakt Sebastian Halle på revansch.

Hur ser du på din egen insats så här långt?

– Jag är ganska nöjd med min säsong hittills, jag går in i varje säsong med målsättningen att snitta max ett insläppt mål per match. Nu har vi 16 på 20 matcher, vilket är godkänt. Hade väl sett att jag avgjort lite fler matcher åt oss, men det får komma nu dom sista matcherna istället.

Inför säsongen värvade ni flera spelare med erfarenhet från högre serier och många tippade er som seriesegrare. Ni ligger tvåa men seriesegern har Prespa Birlik redan säkrat, hur ser du på er prestation fram tills nu?

– Sett till lagets säsong så är vi inte riktigt nöjda med poängskörden, vi har får många onödiga kryss. Men vi har varit oerhört svåra att slå och det är en styrka att bygga vidare på. Vår högsta-nivå är också väldigt hög.

Ikväll är det dags för ett prestigeladdat derby mot Asarums IF, vårens derby förlorade ni, hur går tankarna inför matchen?

– Det ska bli kul att möta Asarum ikväll, hoppas det kan komma lite folk och titta. Båda lagen har bra form med ett par segrar i rad så det blir en tuff match. Asarum är svårspelade och tunga att möta men vi har bra självförtroende och går för seger. Vi vill komma tvåa i serien och då kommer vi behöva vinna ikväll för att ge oss bra förutsättningar inför nästa helg då vi möter Hässleholms IF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *