• Publicerat 1 december, 2016
  • Skrivet av Redaktionen
  • 1 Kommentar
Foto: Jonas Gustafsson

Då Mjällby AIF bantade och skar ned truppen till 2 målvakter plus 16 utespelare så fick det konsekvenser.
Joel Wedenell, Theo Ola och Daniel Nilsson fick inga nya kontrakt. Att Daniel Nilsson hamnade i SGIF är förstås känt, men var Joel Wedenell och Theo Ola hamnar, det är okänt åtminstonde för fotbolliblekinge.se.

Klart är att Hannes Andersson och Rikard Östlin, den förstnämnde mestadels på reservbänken vid A-lagets matcher, medan Rikard Östlin har varit långtidsskadad de båda sense åren varför han får betraktas som klubblös – dessa båda har plockats upp av Asarums IF/FK som söker med ljus och lykta efter ersättare för de båda till FK Karlskrona flyktade spelarna, Jesper Gustafsson och Karl Lindqvist.

Hur det blir med mittfältaren Viktor Gustafson, som väljer mellan Mjällby AIF och FK Karlskrona, det är okänt i nuläget. Medan det finns ytterligare en god nyhet för Asarums IF/FK, då Paul Scott den tidigare A-lagstränare tar steget ned och blir den nye assisterande seniortränaren.
-Av våra nya spelare kommer vi att använda Hannes Andersson på mittfältet (var vänster back i Mjällby). och Rickard Östlin blir en bra ersättare för Jesper Gustafson.

Bengt Josephson

One thought on “Andersson och Östlin till Asarum

  1. Jag gillar att spendera min fritid att spela poker eller titta på fotboll med mina vänner. Vi brukade spela på olika resurser, och nu har vi funnit det gratis casino bonus utan insättning. En bra spelplattform för poker, som kostar oss lite pengar. Mycket praktiskt när du inte betalar provision, men bara spela för nöjes skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *