• Publicerat 1 december
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Jonas Gustafsson

Då Mjällby AIF bantade och skar ned truppen till 2 målvakter plus 16 utespelare så fick det konsekvenser.
Joel Wedenell, Theo Ola och Daniel Nilsson fick inga nya kontrakt. Att Daniel Nilsson hamnade i SGIF är förstås känt, men var Joel Wedenell och Theo Ola hamnar, det är okänt åtminstonde för fotbolliblekinge.se.

Klart är att Hannes Andersson och Rikard Östlin, den förstnämnde mestadels på reservbänken vid A-lagets matcher, medan Rikard Östlin har varit långtidsskadad de båda sense åren varför han får betraktas som klubblös – dessa båda har plockats upp av Asarums IF/FK som söker med ljus och lykta efter ersättare för de båda till FK Karlskrona flyktade spelarna, Jesper Gustafsson och Karl Lindqvist.

Hur det blir med mittfältaren Viktor Gustafson, som väljer mellan Mjällby AIF och FK Karlskrona, det är okänt i nuläget. Medan det finns ytterligare en god nyhet för Asarums IF/FK, då Paul Scott den tidigare A-lagstränare tar steget ned och blir den nye assisterande seniortränaren.
-Av våra nya spelare kommer vi att använda Hannes Andersson på mittfältet (var vänster back i Mjällby). och Rickard Östlin blir en bra ersättare för Jesper Gustafson.

Bengt Josephson