• Publicerat 31 mars, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Ung och lovande, det har Muktar Ahmed varit ett tag. Den 21 årige offensive mittfältaren gjorde succé i FK Karlskrona för några år sedan.

Kalmar FF vann till slut dragkampen och framtiden såg ytterst lovande ut. Men framgångarna uteblev när han ådrog sig en korsbandsskada 2016 men har nu jobbat sig tillbaka. Muktar fick tänka om när KFF inte erbjöd nytt kontrakt.

Två steg tillbaka för att ta nya steg framåt blev ett nytt tankesätt – då blev det till slut napp och nu är det klart att Muktar Ahmed lämnar Kalmar FF för hårdsatsande Karlstad BK som spelar i division 2 men där siktet är inställt på division 1.

– Det är garanterat div 2 bästa värvning by far, säger agenten Mikael Kallbäck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *