• Publicerat 11 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Hasslö och Niklas ”Kassen” Karlsson upplever en ny vår och spelarna vallfärdar till Lilla Hawaii där kamratskap och glädje är en viktig ingrediens för att spelarna ska fortsätta kicka boll. Men det har inte varit en smärtfri resa vilket ”Kassen” skriver om i sin krönika inför seriestarten.

”I november 2016 samlades vi i klubbstugan ute på den vackra ön och spelarna fick frågor av mig om hur de ville att vi skulle lägga upp kommande säsong. Vi var skadeskjutna då vi från April hade tappat närmre 20 spelare pga av studier, jobb, flytt till annan ort, några började döma och en del vet jag ej än vart de tog vägen!? 😉
Men vi bestämde att skapa glädje och att hålla ihop gruppen.

Sagt och gjort hittade vi en lösning på två pass i veckan och helgen fri tills träningsmatcherna kom igång. Slog väl ej så väl ut som jag hoppats på då vissa väljer att delta på fotbollspasset och när det kommer lite tuffare träning jobbar många över eller är de förkylda 😉 😉
Varierad träningsnärvaro som nu helt svängt över till mycket folk, och nya som börjat söka sig till oss då vi kör på glädje och kamratskap.

Träningsmatcherna har givit blandade resultat med 2-2 mot Trion, seger med 1-0 över Atlas, seger mot Fridlevstad med 2-1 där vi borde gjort några till, förlust 1-3 mot Nopeln, förlust 1-5 mot Märserum som jag tyckte var riktigt bra och seger ikväll över nån U/B mix från Saxemara med 9-1. Däremellan spelade vi den fantastiska cupen där vi gick vidare från gruppspelet men ej räckte till mot Ronneby och Nättraby där Ronneby var några nummer för stora och Nättraby minst ett!

Vi har fått in ett par intressanta namn och vips så skulle vi vara favoriter men det tonar jag ner då jag har dialog med dessa och vet om förutsättningar både på privata planet och på arbetet men som sagt vi försöker samla upp dem som älskar fotboll men kanske ej har tid att satsa fullt ut!
Vi kommer ha ett starkt lag då det väl drar ihop sig och vi hoppas bjuda på underhållande fotboll.

Lycka till vänner och ovänner så ses därute på nån av arenorna”.

/Kassen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *