• Publicerat 19 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

På måndag spelar FK Karlskrona/Karlskrona FFs U-lag premiären i division 4 mot Ramdala U. Inför premiären av samarbetet mellan FK Karlskrona och Karlskrona FF på damsidan tog fotbolliblekinge.se ett snack med lagets tränare Lucas Eriksson!

Hur analyserar du lagets första försäsong tillsammans?
– Försäsongen har till stor del handlat om att få igång samarbetet mellan klubbarna samt att få det att fungera på bästa sätt. Vi ser långsiktigt på detta äventyr därav har det varit viktigt för oss att ”skynda långsamt” och att alla parter är nöjda. Jag tycker vi har lyckats med detta på bästa möjliga sätt såväl på plan som utanför.

Har ni spelat några matcher?
– Inte så många! Vi kommer enbart spela två matcher på försäsongen, första matchen spelades under skärtorsdagen där laget gjorde en kanoninsats och vann med 4-1 över Rödeby.
Andra matchen spelas ikväll mot Trion.

IMG_3938

..och på måndag är det dags för den stora premiären, hur går tankarna inför matchen mot Ramdala?
– Jag ser verkligen fram emot premiären och jag har en väldigt god känsla i kroppen inför den. Jag vill att vi tar med oss den fantastiska spelglädjen, fina spelet och laganda vi visat upp under försäsongen in i premiären mot Ramdala.

Samarbetet mellan FKK och KFF är i sin linda, men hur har det känts så här långt?
– Det har känts jättebra och jag vill verkligen hylla alla tjejer som är med på detta äventyr. De är fantastiska individer både på och utanför planen som tillsammans bildar ett fantastiskt kollektiv. Jag är verkligen stolt över att få vara en del av detta och ser verkligen fram emot detta äventyr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *