• Publicerat 21 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Efter några säsongers utflykt till IFK Norrköping och GIF Sundsvall är Joel Enarsson tillbaka i Mjällbys gul-svarta tröja igen. Anfallaren har sett vass ut sen återkomsten och även om det inte blev något mål i premiären så fick Enarsson vara med och assistera till segermålet 2-1.

Mjällbys nybygge gjorde en stark hemmainsats i division 1-premiären och i första halvlek skapades det målchans på målchans men det var endast Joel Nilsson som fick jubla efter halvlekens enda mål. Tillsammans med Joel Nilsson, Momudu Moro var Joel Enarsson ett ständigt hot och trion visade starka intentioner i Mjällbys offensiva spel vilket man kunde se på Strandvallen men även när man streama fotboll online.

På lördag är det dags för ny match i division 1 Södra och för motståndet står Utsiktens BK. Inför matchen fick fotbolliblekinge.se några ord med Joel Enarsson.

Det har gått några dagar sedan segern i seriepremiären bärgades. Vad är din analys av matchen?
– Vi gör en riktigt bra första halvlek och borde till och med ha stängt matchen där. Vi hade full kontroll på matchen och tror inte vi släppte till ett enda skott på mål i första. Dock så står de bara 1-0 i halvtid så matchen lever i allra högsta grad.

– Andra halvlek inleder vi väldigt passivt och släpper in Qviding i matchen första 15-20 minuterna. Och under den perioden gör dom också 1-1. Efter deras mål börjar vi ta över matchen igen och får helt rättvist in 2-1 målet. Sammanfattningsvis så gör vi en väldigt bra premiär och får med oss alla 3 poängen.

Inget mål, men en assist och ständigt ett orosmoment, hur ser du på din egna insats?
– Egna prestationen var helt okej, delaktig en hel del framåt och assisterar till 2-1 målet. Men helt klart mycket mer att ge.

Nu väntar Utsiktens BK, en på förhand tuff bortamatch mot ett lag som vill spela en passningsorienterad fotboll. Vad är din uppfattning om lördagens motstånd?
– Utsikten som motståndare har jag ingen direkt koll på mer än att Utsikten är ett av lagen som gillar att verkligen ”spela fotboll” i denna serien, precis som vi. Så jag tror på en välspelad match. Jag tror att chansen till 3 poäng är precis lika stor som i alla andra matcher i denna serien då jag anser att alla kan slå alla i denna serien.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *