• Publicerat 21 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Karlskrona UF fick en flygande start i blekingefyran när man i en bra division 4-match till slut vann enkelt mot Listerby IK. Ikväll är det dags för omgång 2 och vi fick några ord med Karlskrona UFs tränare Herman Ottosson.

Ni fick en smakstart av serien, kan du berätta dina intryck från segern mot Listerby?
– Premiären fick vi dit vi ville. Vi gjorde mycket bra saker, framförallt i andra halvlek där Listerby inte hade ett enda skott på mål. Vi behöver dock bli mycket bättre på flera saker om vi ska kunna vara med och konkurrera med favoriterna i serien. I första halvlek, efter vi tagit ledningen med 2-0 går vi ner oss. Här behöver vi bli bättre på att hålla arbetssättet trots ställningen i matchen, att inte påverkas av våra tankar och sluta spela vårt spel.

Ikväll är det en ny tuff match när Nättraby GoIF står för motståndet.
– En seger i premiären betyder inte så mycket, det återstår 19 omgångar och det är extremt viktigt att vi är ödmjuka inför varje match. Med detta går vi in i en svårspelad match på Nättraby IP.

– Nättraby är starka hemma och har gott om rutin i laget samt ex Kufaren Jimmy ”Jimma” Jensen som vet hur vi kan stoppas. Jimma var dessutom väldigt stabil i Nättrabys premiär. Vi har en plan klar för hur vi ska ta oss an matchen. Håller vi vårt arbetssätt i 90 minuter plus tillägg kommer vi åka från IP med en fin helgkänsla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *