• Publicerat 21 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

På lördag tar Hoby Gif emot Mörrums GoIS i andra omgången av division 5. I premiären lyckades Hoby få med sig en poäng i mötet med Kristianopel vilket enligt Mikael Trogast kändes som en förlust. Inför mötet med Mörrum fick fotbolliblekinge.se några ord med Trofast.

Kan du berätta lite om er premiärmatch mot Nopeln?
– Ja, vi hade Kristianopel borta i premiären och det är en erkänt tuff bortamatch. Inför matchen hade vi nog varit nöjda med en poäng, men efter 90 minuter känns det nästan som en förlust. Nopeln äger första 15 minuterna sen tycker jag vi tar över och skapar mängder med chanser. Vi har fyra frilägen som vi bommar och en stolpträff så vi får hoppas på bättre utdelning framöver.

Och nu väntar Mörrum, hur går dina tankar inför den matchen?
– På lördag har vi hemmapremiär på Bräknevallen mot Mörrum och vi räknar givetvis med fullsatt då samtliga kosläppsbesökare är välkomna till vallen efteråt. Jag vet tyvärr inte mycket om Mörrum men det jag hört är att det är en bra mix mellan ungt och rutinerat och ett lag som vill spela fotboll. Vi har ett par etablerade gubbar borta, men så är det alltid på denna nivån. Så kan vi bara spela vårt spel, få utdelningen framåt och visa vårt hobyhjärta så ska det mycket till om vi inte tar vår första 3-poängare för året.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *