• Publicerat 22 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

När FK Karlskronas premiär mot Kristianstad FC endast var 15 minuter spelad höll sig olyckan framme för Anton ”Dahla” Dahlsröm. Han fick en smäll och föll men istället för frispark åkte han på ett knäckt näsben. Men det hindrar inte FKKs stjärna att spela dagens match mot FC Rosengård.

Trots stora smärtor fanns inte tanken på att ge upp dagens hemmapremiär. Efter några dagars svullnad träffade ”Dahla” läkaren i torsdags och samtidigt trycktes näsbenet, som låg lite snett, på plats igen.

Sen dess har man arbetat för fullt med att plocka fram ett skydd som ska användas under dagens match. Det är nu klart och fotbolliblekinge.se kan nu visa hur masken ser ut på Anton ”Dahla” Dahlström

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *