• Publicerat 24 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Ikväll var det premiär för projektet FK Karlskrona/Karlskrona FF U som i division 4-debuten mötte Ramdala U. Efter matchen kan man lugnt konstatera att det blev en lyckad debut för Lucas Eriksson och hans FKK/KFF U. Matchen slutade 7-1 till Erikssons gäng.

– En mycket bra prestation av hela laget. Vi visar att vi är lugna och trygga med bollen inom laget. Vi har ett bra passningspel med en hel del bra spelvändningarna samt att vi håller bra fart på bollen i vårt passningsspel gör att vi luckrar upp deras försvar och kommer till många avslut ikväll. Vi är mycket stabila defensivt och kreativa offensivt, säger Lucas Eriksson till fotbolliblekinge.se.

Målskyttar FKK/KFF U: Emma Svensson 4, Alice Johansson, Miranda Fagerdahl,Lowa Aronsson.

Målskytt Ramdala U: Erica Lindahl.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *