• Publicerat 25 april, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Ikväll är det dags för den andra semifinalen av Svenskfast Cup, i den första skrällde Karlskrona UF mot Sölvesborgs GIF, då FK Karlshamn United tar emot Listerby IK på härliga Marieborg i Svängsta. Inför semifinalen fick fotbolliblekinge.se några ord med Uniteds lirare Ilir Alaj.

Var har du för tankar inför kvällens match?
– Det ska bli riktigt roligt att spela semifinal i Svenskfast mot ett Listerby som alltid är tunga att möta. Dock så har man börjat årets serie lite knackigt och då kan jag tänka mig att det finns en stor revanschlusta.

Är det realistiskt att tro på en finalplats?
– Även om vi har respekt för våra motståndare så går vi ut för att vinna och nå finalen, vilket är allas mål. Det kommer att bli en jämn och tuff match där små marginaler kommer att avgöra.

I vilken form kommer United till matchen?
– För vår egen del så kommer vi från en 0-2 vinst mot Atlas, där vi börjar komma igång lite efter premiärens besvikelse. Det har varit bra uppslutning på träningarna och hela föreningen ser fram emot matchen.

Avslutningsvis, är det något annat du vill förmedla?
– Vi får hoppas på bra väder och mycket folk som tar sig till vackra Marieborg i Svängsta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *