• Publicerat 5 maj, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Anna Bondesson

Sölvesborgs GIF fortsätter sin segersvit i division 3, ikväll kom fjärde raka segern för Mikael Bergqvist gäng. Den på förhand svåra bortamatchen mot Älmeboda/Linneryd blev precis lika tuff som förväntad men SGIF lyckades vinna matchen på ett imponerande vis.

Stor matchhjälte blev Marcus ”Eken” Ekenberg när han i den 28:e minuten frälste sitt Sölvesborgs GIF. Efter målet och fram till slutsignalen var det en tuff drabbning där de gula korten haglade över framförallt hemmalagets spelare.

I slutet av matchen när Älmeboda/Linneryd jagade en kvittering visade SGIF styrka och spelade ett stabilt försvarsspel och tre nya poäng kunde kvitteras ut och SGIF är nu ensam på full pott då Ronneby BK spelade 1-1 mot Gransholms IF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *