• Publicerat 5 maj, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Precis som Sölvesborgs GIF tog ikväll Hörvikens IF sin fjärde raka seger, och det i en tidig seriefinal mot Karlskrona UF. Matchens enda mål gjordes i matchminut 63, av Hörvikens målkung Simon Sjöblom.

Det var en nöjd Jakob Lennartsson som kommenterade matchen på följande vis:
– Vi hade en stark målsättning och tro om att ta tre poäng, trots att vi möter ett formstarkt lag. Vi är ganska nöjda med matchbilden första 35 minuterna. Vi vinner ofta bollen högt och med lite bättre beslut så skall vi kunna skapa fler läge i det öppna spelet.

Sista delen av första väljer vi att flytta bak vår press för att samla kraft vilket ger KUF initiativ och där har de sin bästa period i matchen, dock utan att skapa några målchanser.

Andra halvleken blir tight. Lite mer boll från oss, men vi är fortfarande kloka och låter inte KUF ställa om. Simon Sjöblom är en härlig spets framåt tillsammans med många andra idag. När vi gör 1-0 känns det direkt som att med vår rutin och smartness så skall vi kunna lösa detta, vilket vi även gör. Tre poäng. Bra start på säsongen men vi behåller en stor ödmjukhet och vet att vi bara har spelat fyra av tjugo matcher.

Övrig fakta:
1-0 Simon Sjöblom 63 efter fin passning från Johannes Nilsson.

Johannes Nilsson har en nick från nära håll som borde blivit mål på efter 20 min.

KUFs bästa chans kommer i 65:e minute direkt efter vårt mål. Skott i ribban från nära håll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *