• Publicerat 6 maj, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Under lördagen spelade Hällaryd hemma mot Olofströms IF på ett strålande Klockarebacken. Det var gästande OIF som tog kommandot första 5 minuterna innan Jimmie ”89” Svensson avlossade ett skott som var signalen in i matchen för Hällaryd, efter detta avslut började hemmalaget ta tag i spelet och matade hörnor men Viktor Johansson storspelade för Olofström.

När det hade spelats 20 minuter hade Peter Bengtsson ett jätteläge för Hällaryd men nicken gick utanför. Fem minuter efter kom gästernas första riktiga målchans efter ett bra anfall men avslutet gick till hörna.

Med fem minuter kvar av halvleken tog OIF ledningen genom Mateus Markz som utnyttjade sin snabbhet och förvaltade ett friläge. 0-1 stod sig till paus.

Andra halvlek började precis som första med att Olofström hade lite kommando första 5 minuterna men sen kom en trippelchans för Hällaryd men Victor fortsatte storspela.

I den 65:e minuten fick Olofström Hunor Lazlo utvisad efter 2 gula kort i tät följd. Efter utvisningen var det total press från Hällaryd bortsett från en och annan halvchans till omställning för gästerna. I minut 90 kom så kvitteringen efter mål av Markus Jeppson. Efter den kvitteringen hade Hällaryd mer chanser men det slutade 1-1. Bäst hos gästerna var Victor Johansson medan Hällaryd var en jämn grupp spelare.

Dominik Sikorski tränare i OIF sa följande:
– Jag är stolt över killarna och att de följer matchplanen och spelar precis som vi kommer överens om på förhand. Sen kanske det inte ser så roligt ut för åskådarna men det handlar om att ta poäng och det gör vi idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *