• Publicerat 18 maj, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Asarums herrar har under inledningen av 2017 haft det tufft resultatmässigt. Under torsdagen tog man emot Torns FF på ett soldränkt Asarums IP.

Asarum inledde första 10 minuterna piggt utan att för den sakens skull skapa några heta chanser utan matchens första målchans hade istället Torn men avslutet gick högt över. Den efterföljande perioden innehöll mest boll för gästerna men fortsatt inte några heta målchanser. Sista 20 minuterna av första halvlek är inte mycket att skriva hem om utan präglades mest av kamp och felpassningar bortsett från ett par farliga inspel från hemmalaget.

Andra halvlek inleddes med lite övertag för gästerna när det gäller bollinnehav. Efter de inledande minuterna kom Asarum in i matchen och Hannes Andersson hade ett bra avslut men räddning av Torns målvakt. Efter 57 minuter slarvade Asarum i speluppbyggnaden och Torn kom till ett giftigt avslut som comebackande Robin Gustavsson i hemmamålet räddade till hörna. Den påföljande perioden av 20 minuter fortsatte präglas av ett mycket hafsigt passningsspel och mestadels kamp.

När det återstod en kvart av matchen fick Torn till ett bra anfall som avslutades i stolpen. Det var egentligen det enda som hände sista 15 minuterna och matchen slutade rättvist 0-0.

Hannes Andersson i Asarum sa följande efter matchen:
– Det var ett fall framåt rent defensivt men vi måste bli mycket bättre på att sätta den sista passningen, antingen slår vi bollen alldeles för hårt eller fastnar vi i deras backlinje.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *