• Publicerat 16 juni, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Div 3 Sydöstra Götaland, herrar

Det var väl värt med en kort resa för Karlshamn. Det blev seger borta mot Saxemara.

Saxemara började bäst men det var gästerna IFK Karlshamn som tog ledningen på en omställning där Alexander Pyk var sist på bollen. Efter det tidiga ledningsmålet böljade spelet och bägge lagen hade chanser att sätta bollen i nätmaskorna men efter de första 45 minuterna stod det 0-1.

I andra halvlek rivstartade Saxemara och fick bra tryck på gästerna som agerade förvånansvärt passivt. Men det dröjde tills minut 78 innan kvitteringen kom och då var det Hassan Al-Saqr som höll sig framme. Det dröjde dock endast fyra minuter innan nästa mål kom och då var det gästernas Jens Sjöström som satte en snygg frispark i mål. Målet blev matchavgörande och Karlshamn kunde jubla rejält. Man hade besegrat Saxemara med 2-1 när domare Niklas Olsson blåste för sista gången i matchen.

Saxemara ligger nu på plats tio. Och Karlshamn ligger på plats fyra i tabellen.