• Publicerat 17 juni, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Div 5 Herrar

Kristianopel tog alla poängen med sig. Bortaseger mot Union.

Union fick en smakstart på matchen när Lukas Olsson kunde pilla in 1-0 i minut 10 och när Henrik Quist Olsson ökade på till 2-0 i den 43:e minuten var det ingen som trodde att gästande Kristianopels GoIF skulle plocka några poäng. Men efter sju minuter av andra halvlek gav Hilding Åkessons reducering ökat hopp och Nopeln ökade jakten på fler mål. Med tjugo minuter kvar höll sig Magnus ”Flymen” Olsson framme och visade skyttekungstakter, 2-2 och Union såg skärrade ut. Det utnyttjade gästernas Henrik Arvidsson och satte segermålet 2-3. De tre mycket viktiga poängen till Kristianopel.

Kristianopel ligger på plats elva tabellmässigt och Union håller till på plats åtta.