• Publicerat 18 juni, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Privat

Div 5 Herrar

Hemmaplan räckte inte för Hoby även om man startade bäst i seriefinalen. Dock uteblev utdelningen och istället var det stjärnspäckade Karlshamn United som tog över tillställningen ju längre halvleken led och frestade vid flera tillfällen Andreas Johansson i hemmalagets mål. 0-0 i halvtid men det skulle ändras på nolltid i andra. Det blev förlust mot Karlshamn United.

En snabb omställning och bollen till Ilir Alaj och United satt i förarsätet direkt i andra halvlek. Några minuter senare var det dags igen när United fick straff, säker straffskytt Denis Jahic och gästerna hade skaffat sig en ledning med två mål. Även 0-3 skulle komma, efter en snabb frispark frispelades Ilir Alaj och ensam med målvakten gjorde han inget misstag. Dryga kvarten kvar och nu var det full gas från Hoby och när Adam Kronberg reducerade fick Hoby upp hoppet och det var även ytterst nära ytterligare en reducering men Ognjen Sokcic gjorde en kanonräddning istället stängde Ilir Alaj matchen med sitt tredje mål och 4-1, matchen var till ända. 4-1 och tre poäng till Karlshamn United.

Seger och fortsatt serietopp för Karlshamn United.