• Publicerat 16 november
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer
Foto: Mjällby AIF

Mjällby AIF har efter den tunga förlusten mot Örgryte gått vidare och presenterar nya förvärv till sin spelartrupp. Först ut var anfallaren och talangen från Kristianstad FC, Omar Dampha och idag presenteras en prestigevärvning i FK Karlskronas mittfältare Viktor Gustafson.

Bröderna Gustafson var nära en övergång redan inför årets säsong men då överraskade FK Karlskrona och snodde Mjällby AIF på juvelerna men medan Jesper Gustafson förlängde på nytt skrev yngre brodern Viktor på för Mjällby AIF. För FK Karlskrona är det ett tungt tapp då mittfältaren varit en framstående spelare under årets säsong.

”Vi kan med glädje meddela att den 22-årige mittfältaren Viktor Gustafson har skrivit på ett 2-årsavtal med Mjällby AIF. Viktor, som representerade FK Karlskrona den gångna säsongen, är en spelskicklig och teknisk lirare som alltid ger 110 %.
Med sin unga ålder ser vi stor potential i Viktor till att växa fram som en tongivande spelare och vi ser fram emot att följa hans utvecklingskurva i den gulsvarta dressen”, skriver Mjällby AIF på sin hemsida.

Tidigare har även 17-årige anfallaren Omar Dampha från Kristianstad FC signerat ett 3-årsavtal.

”Omar spelade i Kristianstad FC den gångna säsongen där han gjorde starka insatser vid sina framträdande längst fram i anfallspositionen. Omar är en ung och storväxt talang med främsta egenskap som stark avslutare inne i boxen. Vi ser honom som en typisk nummer 9-spelare i det offensiva spelet. Han har höga ambitioner med fotbollen och vi i Mjällby AIF ser fram emot att utveckla hans individuella kvalitéer och samtidigt följa hans framstegsresa i den gulsvarta dressen”, skriver klubben på sin hemsida.

I övrigt är det även klart med nya tränare för Mjällbys U17. Det är Mattias Asper, som senaste säsongerna varit assisterande tränare i A-laget, och nygamle Håkan Norén, som kommer tillbaka från Edenryds IF, som kommer träna och leda laget. När det gäller U19 är Patrik ”Bagarn” Rosengren kvar tillsammans med Pierre Colbrand.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *