• Publicerat 29 november, 2017
  • Skrivet av Redaktionen
  • 0 Kommentarer

Runt juletider har vi nog alla känt att vi skämt bort matkonsumenten i oss alldeles för mycket, och kommit fram till att det är dags för att ta tag i sin träning. Nedan följer ett gäng julklappstips du kan dra nytta av när du vill ge bort en behändig pryl till någon som gillar att röra på sig. Eftersom det i Sverige gärna blir ruskigt kallt så här års, är flera av våra julklappstips på föremål du kan använda direkt i hemmet.

Balansbräda

Har du skadat dig och behöver rehabilitera dina fotleder eller vader? Då är balansbrädan ett utmärkt redskap, som även tränar bålmuskulaturen. För att inte nämna balansen! Känner du en klant-apa, eller möjligtvis någon gymnast? Då kan det här träningsverktyget komma till väl användning!

Gymboll

Är du trött på att lyfta din egen kroppsvikt, eller använda gymmaskinerna och hantlarna? Då borde du passa på att testa gymbollen, som ger dig omväxlande, men även allsidig träning. Innan du köper kan det vara bra att kolla ifall bollen har punkteringsskydd, så att den inte sprängs ifall den punkterar. Gör din träning roligare!

Pannband med lampa

Pannbandet med lampa gör det enklare för dig att hålla koll på hunden på kvällspromenaden, eller att allmänt ta dig fram utomhus under vintertider och på nätterna. Plötsligt är även de sena jogging-turerna betydligt säkrare. Hett julklappstips till den som gärna rör sig ute när det är mörkt.

Träningsstång

Känner du inte för att ta dig ut i rusket för att komma till det där gymmet, kan träningstången ge dig goda möjligheter att helkroppsträna hemifrån. Du fäster den i dörröppningen och låter den spänna sig mot listerna. Därefter är du good to go!

Promenadband

Promenadbandet är den lättaste typ av motionsband och ett betydligt mer ekonomiskt alternativ till det dyrare löpbandet. Kanske är detta den bästa julklappen med tanke på all julmat som äts?. Bandet är inte konstruerat för löpning, så här gäller det att ha tålamod när du tränar. Det tar en stund innan träningen är fullt lönsam, men placera den framför TV:n och kolla på något program du gillar så går tiden fort!

Bärbar espressobryggare (handpresso)

Är du en friluftsmänniska, som gillar att röra på dig ute i naturen? Då vet du mer än någon annan vilken kraft en shot espresso kan ha. Den är inte bara värmande, den kan vara skillnaden mellan att utforska den där höjden, eller att vända hem. Kaffe är definitivt en färdkamrat och det höjer sporten. Praktiskt är att du slipper släpa på termosen, den här rackaren får plats i fickan!

Sport-bh (Nike Favorite)

En sport-bh är alltid att uppskatta som present. Med kompressionsstöd, tunna axelband och Dri-Fit-teknologi andas och leder den bort fukt. Ger även ett lätt stöd. Funkar väldigt bra för olika typer av inomhusträning, så som yoga och pilates. Ett hett julklappstips till den aktiva kvinnan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *