Annonsera

Utöver den vanliga traditionella bannerannonseringen finns det även möjlighet att marknadsföra sig på andra sätt. Vi är alltid öppna för en diskussion och kommer att göra allt för att du som kund ska nå ett bra resultat.  

Vill du som företagare sponsra någon speciell division-sida eller blogg ger vi er den möjligheten. 

Ni föreningar som vill locka mer folk till era matcher har möjligheten att marknadsföra er matchannons på fotbolliblekinge.se

Har ni andra ideér eller förslag ni vill testa är ni varmt välkomna att kontakta:

Pierre Persson

Mail: pierre@fotbolliblekinge.se 

Mobil: 0733-933533

Fotbolliblekinge.se

Format:

980×360 * 980×120 * 440×220 * 300×300 * 250×360 * 300×150


Avspark är Sveriges nya fotbollsmagasin med lokal
prägel och internationell touch. Missa inte möjligheten
att marknadsföra ditt företag bland fotbollens elit och
amatörer.
Format:
Helsida: 210×297
Halvsida: 210×148
Kvartssida: 105×148
Åttondel: 105×74
Offertförfrågan på övriga önskemål

Recent Posts

Gustafson till Mjällby

Mjällby AIF har efter den tunga förlusten mot Örgryte gått vidare och presenterar nya förvärv till sin spelartrupp. Först ut var anfallaren och talangen från Kristianstad FC, Omar Dampha och idag presenteras en prestigevärvning i FK Karlskronas mittfältare Viktor Gustafson.

Bröderna Gustafson var nära en övergång redan inför årets säsong men då överraskade FK Karlskrona och snodde Mjällby AIF på juvelerna men medan Jesper Gustafson förlängde på nytt skrev yngre brodern Viktor på för Mjällby AIF. För FK Karlskrona är det ett tungt tapp då mittfältaren varit en framstående spelare under årets säsong.

”Vi kan med glädje meddela att den 22-årige mittfältaren Viktor Gustafson har skrivit på ett 2-årsavtal med Mjällby AIF. Viktor, som representerade FK Karlskrona den gångna säsongen, är en spelskicklig och teknisk lirare som alltid ger 110 %.
Med sin unga ålder ser vi stor potential i Viktor till att växa fram som en tongivande spelare och vi ser fram emot att följa hans utvecklingskurva i den gulsvarta dressen”, skriver Mjällby AIF på sin hemsida.

Tidigare har även 17-årige anfallaren Omar Dampha från Kristianstad FC signerat ett 3-årsavtal.

”Omar spelade i Kristianstad FC den gångna säsongen där han gjorde starka insatser vid sina framträdande längst fram i anfallspositionen. Omar är en ung och storväxt talang med främsta egenskap som stark avslutare inne i boxen. Vi ser honom som en typisk nummer 9-spelare i det offensiva spelet. Han har höga ambitioner med fotbollen och vi i Mjällby AIF ser fram emot att utveckla hans individuella kvalitéer och samtidigt följa hans framstegsresa i den gulsvarta dressen”, skriver klubben på sin hemsida.

I övrigt är det även klart med nya tränare för Mjällbys U17. Det är Mattias Asper, som senaste säsongerna varit assisterande tränare i A-laget, och nygamle Håkan Norén, som kommer tillbaka från Edenryds IF, som kommer träna och leda laget. När det gäller U19 är Patrik ”Bagarn” Rosengren kvar tillsammans med Pierre Colbrand.

  1. Oavgjort för Blekinge och Småland Leave a reply
  2. Dött lopp mellan Blekinge och Småland Leave a reply
  3. Mjällby leder i halvlek Leave a reply
  4. Formen håller i sig för Mjällby Leave a reply
  5. 1-0 och seger för Karlskrona Leave a reply
  6. ”Bagarn” har bestämt sig Leave a reply
  7. Rödeby 2 vann i toppstriden Leave a reply
  8. Förlust för Mjällby 2 Leave a reply
  9. Ängelholm poänglöst mot Mjällby Leave a reply