Nyhet
Måndag 27 jul 2009 11:23 | Ungdom
Hör Amanda Ilestedt
som nu flyttar till Malmö för spel i allsvenska LdB FC
Amanda Ilestedt lämnar Karlskrona FF för spel i Ldb FC. Det har varit en hektisk tid för Ilestedt med spel i landslaget, Gothia Cup och klubblags EM med Ldb FC.
Fotbolliblekinge.se fick en pratstund med Ilestedt inför flytten.Hur är läget?
- Det är bra tack, fast jag är lite sliten i kroppen just nu bara. Kom precis hem från Klubblags-EM med Ldb FC, vi lyckades vinna så det var fantastiskt kul. Det har varit mycket nu på slutet med Gothia Cup och landslagspel, men det har hela tiden varit kul.

Hur ser en perfekt sommardag ut för dig?
- En dag med mycket fotbollsmatcher och bara vinster är en perfekt sommardag för mig.

Du har tagit en ordinarie plats i landslaget, hur känns det?
- Det var inget jag förväntade mig. Speciellt inte att jag skulle spela mittback, jag brukar ju spela på mittfältet. Men det har gått bra, och jag är väldigt glad över att jag fått chansen i landslaget.

Har det hela tiden varit ett mål att spela i landslaget?
- Jo det är klart att man har drömt om det.

Och nu går flyttlasset till Malmö...
- Precis, det känns mycket bra, flyttar när skolan börjar. Ska gå på fotbollsgymnasiet också så det kommer bli mycket fotboll. Ldb ska fixa en lägenhet men det har blivit lite strul så eventuellt flyttar jag in hos brorsan som också bor i Malmö till en början iallafall, men det ska bara bli kul.

Var det många andra klubbar som hörde av sig?
- Jo det var väl en del, men det är inget jag vill prata om utan jag är glad och stolt över att det blev Ldb FC.

Men varför blev det just Ldb FC då?
- Kändes som det bästa alternativet för mig helt enkelt.

När får vi se Amanda i Allsvenskan då?
- Inom en snar framtid hoppas jag. Ska börja att spela med deras B-lag som spelar i division 2 men en gång i veckan ska jag träna med A-truppen och då gäller det att ta chansen och visar vad man går för.

Fotbolliblekinge.se önskar lycka till med allting.
- Tack tack!

Johanna Claesson

SportsEvent365
Buy tickets to every Premier Leauge match

Taggar: Karlskrona FF, Ungdom, Ldb Malmö, Amanda Ilestedt

Dela med dig av artikeln: Översätt/Translate:

Lördag 19 apr 20:04 | Div 4
Rödeby åkte idag till Bredasjön för att möta ett starkt Sillhövda på bortaplan. En match som blev för svår för Rödeby då man inte var med alls i första halvleken enligt tränaren Niklas Andersson.

Läs mer (0 kommentarer)

Lördag 19 apr 19:38 | Div 5
AIK Atlas slog idag Backaryd hemma på Stavsvallen. Det var en match som började jämnt men till slut tog Atlas hem segern och de tog även över ledningen i tabellen. AIK:s tränare Alf Svensson var väldigt nöjd efter matchen.

Läs mer (0 kommentarer)

Lördag 19 apr 17:01 | Allsvenskan
Påskdagen förgylls med allsvensk fotboll på Guldfågeln Arena. IFK Göteborg åker rakt igenom landet för att ställas mot ännu obesegrade Kalmar FF.

Läs mer (0 kommentarer)

Lördag 19 apr 15:42 | Div 4
Jämjö nämns som en av favoriterna till seriesegern i blekingefyran och idag var det dags för en tuff match mot Nättraby. Trots hemmaplan för Jämjö var det Nättraby som bärgade alla tre poängen vilket Jämjös Elias Anessiadis inte var så nöjd över.

Läs mer (1 kommentarer)

Lördag 19 apr 15:01 | Div 5
AIK Atlas vann i premiären mot Ramdala/Torhamn och frågan var om påskaftonens match mot Backaryd skulle mynna ut i tre nya poäng och superstart för Atlas som senast säsongerna haft det lite tungt. Fotbolliblekinge.se fick några ord om matchen med Alf Svensson, tränare i Atlas.

Läs mer (0 kommentarer)

Lördag 19 apr 09:24 | Div 4
Påsken är i full gång och en hel del matcher har spelats under skärtorsdagen och Långfredagen. Här kommer en sammanställning på matcherna så här långt. Här kommer herrarnas division 4-6.

Läs mer (0 kommentarer)

Lördag 19 apr 08:57 | Allsvenskan
Påsken är i full gång och en hel del matcher har spelats under skärtorsdagen och Långfredagen. Här kommer en sammanställning på matcherna så här långt. Vi börjar med Allsvenskan och herrarnas division 2 och 3.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 18 apr 19:30 | Div 3
Saxemara lyckades vinna borta mot Älmhult. Det var en stark seger och man startade med två egna produkter, Jacob Gummesson född 1998 och Sam Johansson född 1997 den sistnämnde var huvudrollsinnehavare och sköt segern till Blekingelaget med sina två mål. Något som gladde tränaren Jens Wedeborg.

Läs mer (1 kommentarer)

Fredag 18 apr 18:47 | Dam Div 1
I dagens seriepremiär i damettan tog Asarum IF FK emot Växjö DFF i Asarum. Ett hårdsatsande Växjö som siktar på att ta klivet upp i Elitettan den här säsongen. Men det var Asarum som förde spelet, hade mest boll och skapade fles målchanser, dock förlorade man snöpligt i den 88:e minuten. Asarums mittfältare Maja Ericsson är besviken efter förlusten men positiv inför nästa match.

Läs mer (0 kommentarer)

Fredag 18 apr 18:25 | Div 3
Efter en seger i premiären förra helgen mot Tollarps IF blev det idag en förlust i hemmapremiären på Svarta Led mot IFK Hässleholm. Efter många om och men lyckades IFK hålla undan och besegra SGIF. En missnöjd Gustav Svensson ger sin syn på matchen.

Läs mer (0 kommentarer)


Kommentarer (0)
Ingen har kommenterat den här artikeln ännu.
Skriv kommentar

Titel:


Brödtext:


Du är inte inloggad men om du vill kan du skriva en kommentar ändå:

Vad heter du?

Som en säkerhetsåtgärd för oss och dig som besökare kommer ditt ip-nummer att sparas tillfälligt i samband med att du skriver ett meddelande.
Fler nyheter
Lör 19 apr 20:04  |  Div 4
Andersson efter Rödebys förlust
Lör 19 apr 17:01  |  Allsvenskan
Första hemmavinsten sökes
Fre 18 apr 18:25  |  Div 3
Händelserik match på Svarta Led