19 juni

Serieledaren Sölve visade klassen

Reserv 21 matcher JÄMSHÖG  Det blev stora siffror när Jämshög och Sölve möttes. Seger för Sölve med 5-1. Plats sju i serien mot plats ett. Jämshög mot Sölve. Det blev seger för Sölve med 5-1. Stor matchhjälte var Jonas Berg med sina tre mål och lägg därtill Albin Björks två mål så var Jämshög ett slaget lag även om Jakob Peraic kunde tröstmåla. Det kunde åskådarna på Motorpavallen konstatera när domare Folke Dahlrot blåst dagens sista signal. Resultatet blev en bekräftelse av serieledningen för Sölve.

15 juni

Olofström rådde inte på Jämshög

  Reserv 21 matcher JÄMSHÖG  Jämshög gladde hemmapubliken med seger mot Olofström. 2-0 efter mål av Mirza-Enes Atovic och Daniel Vrabac– det var resultatet när lagen gick ut för att dricka vatten och förbereda sig för andra halvlek. I andra halvlek fortsatte hemmalaget framåt och efter mål av Leo Svensson blev det tre poäng till Jämshög efter att man hade vunnit matchen med 3-0. Olofström ligger på plats fem tabellmässigt och Jämshög håller till på plats sju. Jämshögs IF - Olofströms IF 3 - 0 (2 - 0) Målen: 1-0 (3) Mirza-Enes Atovic, 2-0 (12) Daniel Vrabac, 3-0 (65) Leo Svensson.  

15 juni

Belganet-Hallabro hade ingen chans

F14 Kompisligan Vår HALLABRO  Det blev stora siffror när Belganet-Hallabro och Ronneby möttes. Seger för Ronneby med 15-1. Belganet-Hallabro som låg på plats tolv i tabellen mötte Ronneby på plats tre. 15-1 och tre poäng. Glada Ronneby-miner när domaren avslutat matchen efter full tid på Björkvallen. I tabellen ligger Belganet-Hallabro på plats tolv och Ronneby på plats tre.

15 juni

Kallinge kapsejsade mot Karlskrona

F16 Kompisligan Vår KALLINGE  Det blev stora siffror när Kallinge och Karlskrona möttes. Seger för Karlskrona med 11-0. I halvtid var ställningen 0-3. Det blev vinst för Karlskrona. När dagsverket var över hade man vunnit med 11-0.

15 juni

2-0 – seger för Hörviken

Reserv 21 matcher SÖLVESBORG  Hemmaplan räckte inte för Sölve. Det blev förlust mot Hörviken. 2-0 stod det när domare Jerry Svensson meddelade att matchen var över. Hörviken kunde jubla, och inkassera de tre poängen. Nu ligger Sölve på plats ett i tabellen. Hörviken är på plats tre.

4 april

Tippa fotboll på mobilen

Allsvenskan har äntligen haft premiär, ett vårtecken lika säkert som valborgsmässoafton, och en fest för alla oss fotbollsälskare som fått nöja oss med futsal och vintersport under de kalla månaderna, medans planerna spolats till is för att ge plats för bandyn och en betydligt mer påbyltad publik. Startskottet för Allsvenskan innebär förstås även starten för de lägre divisioner där våra älskade blekingelag kämpar sig sakta uppåt, och där Mjällby kommer att försöka kämpa sig upp i Superettan igen. Mobila odds Ett sätt att öka spänningen under fotbollssäsongen är att tippa på matcherna, och som tur är finns det åtskilliga spelbolag på internet som erbjuder odds för samtliga divisioners matcher från division 5 och uppåt, vilket innebär att du har chansen att spela på flertalet blekingska möten. Numer är det dessutom möjligt att tippa direkt från din smarta nalle, inklusive på pågående event, där du kan spela på vem som gör nästa mål, vinner nästa halvlek, och liknande. Dessutom ger det dig den suveräna möjligheten att sitta på Strandvallen eller annan fotbollsplan och tippa live och på plats, med en glass i handen och en sval sommarbris i håret. Vill du ha fullständig information om vad som gäller på vilket casino…